Стали відомі подробиці візиту Байдена в Україну

Читать на русском
Білий дім підтвердив візит віце-президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена в Україну.

Візит віце-президента США Джозефа Байдена в Україну підкреслить важливість надання країні підтримки з боку США.

Про це повідомляє посольство США в Україні на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Активісти в США мають намір зірвати інавгурацію ТрампаТисячі американських активістів пообіцяли заблокувати церемонію інавгурації обраного президента США Дональда Трампа, яка відбудеться 20 січня у Вашингтоні.

«Також (візит Байдена – Ред.) засвідчить його особисту залученість до підтримки незалежності України, її демократичного розвитку, процвітання й безпеки. Візит відбудеться на честь святкування 25-ї річниці дипломатичних відносин між двома країнами та засвідчить, що наше постійне партнерство продовжуватиметься й протягом наступних 25 років», – повідомляють у посольстві.

Крім того, з 15 до 18 січня 2017 року віце-президент США Джо Байден здійснить візит до швейцарського Давоса. У Швейцарії Байден відвідає Всесвітній економічний Форум. Віце-президент виступить із промовою про програму щодо подолання раку (Cancer Moonshot), а також торкнеться питань міжнародної політики.

Нагадаємо, 15 січня президент України Петро Порошенко проведе двосторонню зустріч із віце-президентом США Джозефом Байденом.

Раніше політолог назвав «Слову і Ділу» головні тренди 2017 року на міжнародній арені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: