Назвали найпопулярніші фільми року серед піратів

Читать на русском
Онлайн-ресурс TorrentFreak назвав найпопулярніші фільми 2016 року за кількістю нелегальних завантажень.
Дедпул

Онлайн-ресурс TorrentFreak назвав найпопулярніші фільми 2016 року за кількістю нелегальних завантажень. На першому місці за популярністю у інтернет-піратів став фільм «Дедпул».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Новое время».

Згідно з дослідженнями, перший в списку опинився фільм «Дедпул», який тільки в лютому минулого року завантажили більше мільйона разів. Більш того, фільм до сих пір щодня викачують тисячі людей, передає інтернет-портал. На другому місці розмістилася супергеройська кінострічка «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості». Замикає трійку найпопулярніших фільмів серед піратів «Перший месник: Протистояння».

Відзначимо, найбільшою популярністю користуються фільми за коміксами. Так, перша трійка рейтингу складається з фільмів про супергероїв. Всього ж в десятка найпопулярніших фільмів рівно наполовину складається з кінокоміксів всесвітів DC і Marvel. Один з найбільш очікуваних фільмів останніх років - сьомий епізод культової саги «Зоряні війни: Пробудження сили» займає в списку четверте місце.

Топ-10 найпопулярніших фільмів за кількістю нелегальних завантажень

  1. Дедпул

  2. Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості

  3. Перший месник: Протистояння

  4. Зоряні війни: Пробудження Сили

  5. Люди Ікс: Апокаліпсис

  6. Варкрафт

  7. День незалежності: Відродження

  8. Загін самогубців

  9. У пошуках Дорі

  10. Легенда Х'ю Гласса

Нагадаємо, шоу The Grand Tour від колишніх провідних Top Gear Джеремі Кларксона, Джеймса Мея і Річарда Хаммонда стало найпопулярнішим за кількістю піратських скачувань.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: