Samsung розповість, чому вибухали їхні смартфони

Читать на русском
Південнокорейська компанія Samsung наприкінці січня назве причину вибухів смартфонів Galaxy Note 7.
Galaxy Note 7

Південнокорейська компанія Samsung наприкінці січня оприлюднить результати розслідування причини вибухів смартфонів Galaxy Note 7.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

Зокрема, в грудні компанія відправила результати власного розслідування контролюючим органам і поки вони тримаються в секреті.

«На даний момент правда тримається в найсуворішому секреті, а зі звітом знайомі лише кілька співробітників. Підготовчі роботи ведуться з метою представлення результатів вже до кінця січня», - зазначають журналісти.

При цьому відомо, що постачальник акумуляторів, дочірня компанія Samsung SDI не визнана винною, так як її акумулятори використовуються в недавно випущених смартфонах серії Galaxy A.

Оприлюднення результатів розслідування стане кроком до відновлення репутації бренду перед запуском нового флагмана - Galaxy S8. Очікується, що про нього буде оголошено в середині квітня.

Нагадаємо, раніше експерти можливою причиною проблем з вибухами південнокорейського смартфона Samsung Galaxy Note 7 називали тонкий акумулятор. Однак, це неофіційна версія.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: