В американських готелях відмовилися від Біблії

Читать на русском
В Сполучених штатах сильно зменшилася кількість готелів, в номерах яких пропонують гостям Біблію.

В Сполучених штатах сильно зменшилася кількість готелів, в номерах яких пропонують гостям Біблію. Частка таких готелів в США скоротилась на 50 відсотків.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на LB.ua.

За даними нового дослідження аналітичної групи по гостинності STR, відсоток готелів, які пропонують Біблію в своїх номерах, зменшився майже на 50% за десятиліття: з 95% в 2006-му до 48% у цьому році.

У найбільшої компанії в сфері готельного бізнесу Marriott International з недавніх пір також прийняли рішення відмовитися від Біблії і книги мормонів в своїх готельних номерах.

В даний час готелі Marriott International популярні у мілленіалів, які куди менш релігійні, ніж їхні батьки. Також відхід Біблії з номерів пов'язаний з небажанням будь-яким чином образити гостей інших релігійних вірувань, відзначили експерти індустрії.

При цьому називається ще й більш прагматична версія такого рішення - в номерах дешевше поставити полицю, ніж тумбочку біля ліжка, через що Біблію не можна прибрати в тумбочку, як було раніше.

В STR пояснили, що на питання про наявність Біблії в їхніх номерах відповіли лише 2,6 тис. готелів з більш ніж 8 тис. В країні, але священнослужителі зазначають, що тенденція до зникнення Біблії в номерах дійсно існує.

Нагадаємо, в Німеччині вперше за 70 років видали книгу вождя Третього Рейху Адольфа Гітлера Mein Kampf під назвою «Гітлер. Mein Kampf. Критичне видання». Перший тираж в 4 тисячі примірників розкупили за кілька годин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: