Директорам шкіл не доведеться заповнювати e-декларації

Читать на русском
Директори шкіл звільнені від зобов'язання заповнювати електронні декларації про доходи. Про це йдеться в заключних положеннях закону про Вищу раду правосуддя.
Фото: УНІАН

Директори шкіл звільнені від зобов'язання заповнювати електронні декларації про доходи.

Про це йдеться в заключних положеннях закону «Про Вищу раду правосуддя», що набув чинності 5 січня, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

Відповідно до нього, норма про обов'язкове заповнення електронних декларацій не поширюється на посадових осіб установ та організацій, що здійснюють основну діяльність у сфері соціального обслуговування населення, соціальної й професійної реабілітації інвалідів і дітей-інвалідів, соціального захисту ветеранів війни та учасників АТО.

Також звільнені від електронного декларування керівники установ охорони здоров'я, крім керівників установ охорони здоров'я центрального, обласного, районного, міського (міст обласного значення, міст Києва та Севастополя) рівня.

НАЗК запросило шістьох нардепів дати пояснення про несвоєчасне подання е-деклараційНацагентство з питань запобігання корупції запросило дати пояснення нардепів, які несвоєчасно подали е-декларації.

Крім того, скасована необхідність заповнювати електронні декларацій для керівників установ освіти (крім керівників ВНЗ та їхніх заступників), науки (крім президента НАН України та національних галузевих академій наук, перших віце-президентів, віце-президентів і головних вчених секретарів НАНУ й національних галузевих академій наук, інших членів президії НАНУ й президій національних галузевих академій наук).

Звільнені від зобов'язання заповнювати електронні декларації керівники закладів культури, мистецтв, відновлення й збереження національної пам'яті, фізичної культури, спорту та національно-патріотичного виховання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з 1 січня 2017 року коло суб'єктів е-декларування розшириться.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: