Вбивство під Одесою: підозрюваному пропонують здатися

Читать на русском
В Одеській області правоохоронці оточили чоловіка, підозрюваного у жорстокому вбивстві жінки та 2-річної дитини, й пропонують йому здатися.

В Одеській області правоохоронці оточили чоловіка, підозрюваного у жорстокому вбивстві жінки та 2-річної дитини, й пропонують йому здатися.

Про це повідомила начальник відділу комунікацій облуправління Нацполіції Олена Войтенко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНІАН.

За її словами, сьогодні на світанку була відновлена активна фаза спецоперації із затримання зловмисника.

«Він локалізований на досить безлюдній ділянці місцевості в Овідіопольському районі. Кільце стискається, йому пропонують здатися», – підкреслила представник Нацполіції. В операції беруть участь понад 500 осіб – співробітників поліції, Нацгвардії, СБУ та інших підрозділів.

Як зазначила Войтенко, вчора правоохоронці, заблокувавши трасу, не дозволили зловмиснику в'їхати в Одесу, де той планував на викраденій вантажівці MAN на великій швидкості в'їхати в місце великого скупчення людей. «Це достовірна інформація, отримана в ході оперативних слідчих дій», – заявила представник поліції.

За даними правоохоронців, підозрюваний на території, де він локалізований, може ховатися на базах відпочинку та порожніх дачах. У поліції не виключають, що розшукуваний озброєний вогнепальною зброєю.

Справа про вбивство в Кривому Озері передана до судуСлідчі прокуратури Миколаївської області завершили розслідування й передали до суду кримінальне провадження за фактом убивства жителя Кривого Озера Олександра Цукермана, який загинув під час затримання поліцейськими.

Нагадаємо, 29 грудня в Овідіополі Одеської області 31-річний чоловік обезголовив 42-річну жінку та її дворічну дочку, після чого підпалив їх будинок. Також зловмисник викрав вантажівку MAN, що належить родині убитих, і попрямував на ній в напрямку Одеси. В області був оголошений план «Сирена» й розпочата спецоперація із затримання злочинця.

Пізніше в поліції заявили, що підозрюваний планував здійснити в Одесі теракт – в'їхати вантажівкою у великий натовп людей.

За інформацією правоохоронців, чоловік раніше не судимий, має сім'ю.

Як повідомляють одеські ЗМІ, підпалений зловмисником будинок нібито належить чиновнику, що обіймає високу посаду в податковій інспекції Одеси, а вбиті жінка та дитина нібито є його родичами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: