Бондаренка призначили держсекретарем Кабміну

Читать на русском
За словами міністра Кабміну, те, що на таку посаду обрали урядовця найвищого рангу через відкритий конкурс, – величезний прорив у розвитку держави.

Першого заступника міністра Кабінету міністрів України Володимира Бондаренка офіційно призначили державним секретарем уряду.

Про це повідомив міністр Кабміну Олександр Саєнко, передає «Слово і Діло».

«Хочу привітати мого колегу Володимира Бондаренка з офіційним призначенням на посаду держсекретаря Кабміну. Для мене особисто це призначення – вкрай важлива перемога, і не лише тому, що особисто поважаю Володимира, але й вважаю, що його призначення – величезний здобуток для Секретаріату», – написав Саєнко.

13 друзів Гройсмана: чого чекати від Кабміну в 2017 році«Слово і Діло» дібрало найважливіші обіцянки членів українського уряду, які вони планують реалізувати в 2017 році.

За його словами, те, що на таку посаду обрали урядовця найвищого рангу через відкритий конкурс, – величезний прорив у розвитку держави.

Саєнко пояснив, що державний секретар – це професійний керівник найвищої ланки, завданням якого є якісне втілення політики, розробленої урядом і парламентом.

«Україна дуже довго, понад 10 років, боролася за впровадження цієї реформи. Але сьогодні ми, нарешті, маємо перші результати конкурсів, і вони дають привід з оптимізмом дивитися в майбутнє», – додав міністр.

Член уряду визнав, що критики щодо конкурсів є багато.

«Але ж нинішні конкурси – це пілотний проект, на якому проявляються всі переваги та недоліки нової системи, й тому помилки обов’язково будуть, а ми мусимо на них навчитися, й ми всі вже вчимося», – додав він.

Раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України в 2017 році планує залучити 190,8 млрд грн державних запозичень, у тому числі із зовнішніх джерел – 86,89 млрд грн.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: