13 друзів Гройсмана: чого чекати від Кабміну в 2017 році

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує серію публікацій, присвячених найважливішим обіцянкам українських політиків, які вони планують реалізувати наступного року. Ми вже писали про те, які основні завдання ставлять перед собою народні депутати та мери обласних центрів, на черзі – представники вищої ланки виконавчої влади. Кабінет міністрів під керівництвом Володимира Гройсмана входить до нового року з цілою низкою пріоритетних завдань.

Аналітики порталу вивчили наміри, які озвучував кожен із міністрів чинного уряду, й визначили ключові зобов’язання кожного з очільників відомств. Так, перед прем’єр-міністром стоїть величезна кількість завдань, але серед них вирізняються такі, як збільшення пенсій, забезпечення українців безкоштовними ліками, відкриття нових центрів кардіохірургії, суттєве поповнення парку «Укрзалізниці».

Не менш глобальні завдання ставлять перед собою на 2017 рік і його підлеглі. Так, віце-прем’єр-міністр Павло Розенко планує монетизувати субсидії, міністр фінансів Олександр Данилюк – реформувати бюджетний процес, виконувач обов’язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун – забезпечити гарантовані державним страхуванням медичні послуги первинної ланки, міністр економрозвитку Степан Кубів – проводити приватизацію держпідприємств за участю міжнародних аудиторів.

Хто ще з міністрів ставить перед собою амбітні плани на наступний рік і які саме – дивіться в інфографіці «Слова і Діла».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: