Українські чиновники стали краще говорити англійською – Йованович

Читать на русском
Посол в США в Україні Йованович зазначила поліпшення рівня володіння англійською серед українських чиновників.
Марі Йованович

Посол Сполучених Штатів Америки в Україні Марі Йованович заявила, що українські чиновники стали краще володіти англійською мовою. Про це вона сказала на зустрічі з Президентом Петром Порошенком з нагоди підбиття підсумків Року англійської мови в Україні.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Глави держави.

Йованович зазначила, що в Україні значно підвищився рівень володіння та використання англійської мови серед чиновників, а проекти з вивчення англійської мови, які були реалізовані цьогоріч, охопили велику кількість як дітей і молоді, так і дорослого населення, особливо викладачів англійської мови в маленьких містечках України. Вона також зазначила, що ці проекти будуть продовжені й у 2017 році.

«Я дуже пишаюся бути сьогодні присутньою тут. Це дуже чудова нагода святкувати Рік англійської мови в Україні. Ми пишаємося тим, що можемо підтримати Україну, її мирне майбутнє», – сказала Марі Йованович і проінформувала про проекти вивчення англійської мови, які були реалізовані в 2016 році й заплановані на 2017 рік.

Посол також відзначила високий рівень взаємодії між урядовими структурами, парламентським корпусом і громадськими організаціями в реалізації всіх численних проектів з вивчення англійської в Україні.

Нагадаємо, 2016 рік був оголошений роком англійської мови в Україні. Наступний, 2017 рік в Україні буде Роком німецької мови.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: