Луценко підвищить зарплати прокурорам на 61% наступного року

Читать на русском
Працівникам органів прокуратури наступного року підвищать заробітну плату на 61 відсоток. У середньому вони отримуватимуть 15-18 тисяч гривень залежно від вислуги років.
Юрій ЛуценкоФото: УНІАН

Працівникам органів прокуратури наступного року підвищать заробітну плату на 61%. У середньому вони отримуватимуть 15-18 тисяч гривень залежно від вислуги років.

Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко, відвідавши прокуратуру Донецької області, пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Генпрокуратури.

В Україні зафіксовано зростання заробітної плати – ДержстатРеальна заробітна плата в Україні в жовтні 2016 року порівняно з жовтнем 2015 року збільшилася на 6,2%, проте порівняно з вереснем 2016 року зменшилася на 3%.

Крім того, заплановано підвищення щомісячної компенсації витрат на оренду житла з 2,5 тис. грн до 4 тис. грн (також на 61% порівняно з 2016 роком), яка виплачується як щомісячна премія.

Генпрокурор зазначив, що таке підвищення зарплати стало можливим у першу чергу завдяки підтримці Президента України та парламенту, які побачили, що «прокуратура дає результат і діє ефективно».

Нагадаємо, раніше міністр соцполітики Андрій Рева заявляв, що Україна посідає останнє місце серед європейських країн за рівнем зарплат.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: