Мінінфраструктури погодило підвищення ціни квитків «Укрзалізниці»

Читать на русском
Мінінфраструктури погодило пропозицію Укрзалізниці про підвищення тарифів на вантажні та пасажирські перевезення в 2017 році.

Тарифний комітет Мінінфраструктури погодив пропозицію ПАТ «Укрзалізниця» про підвищення тарифів на вантажні та пасажирські перевезення в 2017 році.

Про це заявив очільник УЗ Войцех Бальчун на спільній із міністром інфраструктури Володимиром Омеляном прес-конференції, передає «Слово і Діло» з посиланням на ЦТС.

Бальчун не уточнив, чи збереглися ставки підвищення тарифів, які компанія запропонувала раніше, або ж у переговорах з МІУ сторони домовилися, що зростання буде іншим.

Мінінфраструктури погодило фінплан «Укрзалізниці» на 2017 рікМіністр інфраструктури Володимир Омелян розкритикував підготовку фінансового плану, проте в цілому фінплан схвалений і відправлений на узгодження в інші органи влади.

Нагадаємо, раніше УЗ запропонувала підвищити вантажні тарифи наступного року на 25% одномоментно, а також у два етапи – пасажирські тарифи (в першому та четвертому кварталах по 16% щоразу).

Керівництво компанії також заявило про готовність підписати з власниками вантажу меморандум, в якому буде прописано, на які цілі будуть витрачені кошти, отримані від підвищення тарифів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: