У РФ назвали версії падіння літака Ту-154

Читать на русском
До катастрофи літака Ту-154 над Чорним морем міг призвести технічний стан машини чи помилка пілотування.

Теракт не належить до основних версій катастрофи Ту-154, а її причинами могли бути технічний стан або помилка пілотування.

Про це заявив міністр транспорту РФ Максим Соколов в понеділок на брифінгу, повідомляють РІА «Новости», передає «Слово і Діло».

«Метою роботи урядової комісії не є встановлення причин, що призвели до катастрофи. Однак хочу сказати, що для організації роботи нам необхідно розуміти, що ж усе-таки сталося з літаком», – сказав він.

У Лівії невідомі викрали літак із пасажирами на бортуАвіалайнер A320 лівійської авіакомпанії Afriqiyah Airways, що виконував переліт внутрішнім маршрутом, захоплений викрадачами.

«Сьогодні, наскільки нам відомо, основні версії включають в себе версію терористичного акту, тому ми виходимо з того, що причиною цієї катастрофи міг би бути або технічний стан, або помилки пілотування», – повідомив Соколов.

Він підкреслив, що причини встановлює слідство, а також спеціальна технічна комісія Міністерства оборони. При цьому в Міноборони РФ заявляють, що літак був технічно справним.

«Літак був технічно справним. Крайні регламентні роботи проводилися у вересні 2016 року», – заявив начальник служби безпеки польотів Збройних сил РФ.

Він також підкреслив, що командир екіпажу майор Роман Волков був льотчиком першого класу, а екіпаж неодноразово виконував польоти в Сирію.

Нагадаємо, Ту-154, що належав Міністерству оборони Росії, зазнав аварії в Чорному морі через дві хвилини після вильоту з Адлера. На борту перебували 92 людини, в тому числі військові, цивільні службовці, члени ансамблю імені Александрова, журналісти, лікар і правозахисник Єлизавета Глінка.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: