На повторних виборах у Македонії перемогла правляча партія

Читать на русском
За попередніми підсумками правляча VMRO-DPMNE лідирує на повторних виборах до парламенту Македонії.

Правляча партія Македонії VMRO-DPMNE стала остаточним переможцем парламентських виборів.

Про це йдеться на сайті Державної виборчої комісії республіки, передає «Слово і Діло».

В результаті повторного голосування, яке відбулося на одній із дільниць у неділю в містечку Погоди, перемогу здобула опозиційна партія SDSM. За неї проголосували 245 осіб, правлячу партію підтримали 149 виборців.

Вибірники затвердили перемогу Дональда ТрампаКолегія американських виборників визнала Дональда Трампа новим президентом Сполучених Штатів.

Варто відзначити, що незважаючи на побоювання, що перемога опозиції лише на одній дільниці може змінити розподіл місць у македонському парламенті, ситуація не змінилася.

Таким чином, VMRO-DPMNE отримує 51 місце, SDSM – 49.

Як відомо, голосування на парламентських виборах у Македонії відбулося 11 грудня. Проведення виборів має покласти край політичній кризі в Македонії, яка розгорілася після скандалу з прослуховуванням.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко звільнив послів у Македонії та Греції, підписавши відповідні розпорядження.

13 грудня в першому турі виборів правляча партія Македонії VMRO-DPMNE колишнього прем'єр-міністра Миколи Груєвськи за результатами підрахунку 100% голосів здобула перемогу на парламентських виборах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: