У Києві з'являться 12 нічних маршрутів

Читать на русском
У Києві все-таки вирішили запустити нічні маршрутки. Всього їх буде 12, а пов'язувати маршрути будуть центр міста з усіма мікрорайонами.

Глава комунального підприємства «Київпастранс» Сергій Майзель заявив, що найближчим часом у столиці України з'являться 12 нічних маршрутів.

Про це повідомляє «Українська правда. Київ», передає «Слово і Діло».

За його словами, метою цих нічних маршрутів є з'єднання центру Києва з усіма мікрорайонами міста. Так, серед них є наступні маршрути: №132 «залізничний вокзал - «Європейська площа»- м. «Тараса Шевченка» - житловий масив «Оболонь», №133 «залізничний вокзал - м. «Лук'янівська» - житловий масив «Виноградар», № 134 «залізничний вокзал - м. «Голосіївська» - житловий масив «Теремки-1», №137 «залізничний вокзал - житловий масив «Позняки» - житловий масив «Осокорки» - житловий масив «Харківський» та ін.

Нагадаємо, раніше КП «Київпастранс» збирався запустити три нічних транспортних маршрути. Також повідомлялося, що тарифи в нічних маршрутах не будуть стандартними, а їх формування відбуватиметься з урахуванням нічної підвищеної ставки. Так, приблизний тариф за поїздку може скласти від 10 до 15 гривень.

Крім того, щоб не працювати собі в збиток, ці маршрути мають перевозити не менше 20 пасажирів на годину. Також наголошується, що нічні маршрути є новими та не дублюють наявні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: