У Києві затримали топ-менеджера мережі супермаркетів за фінансування «ДНР»

Читать на русском
У столиці співробітники СБУ затримали одного з топ-менеджерів мережі супермаркетів, через яку фінансувалася самопроголошена ДНР.

У столиці співробітники СБУ затримали одного з топ-менеджерів мережі супермаркетів, через яку фінансувалася самопроголошена «ДНР».

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України, пише «Слово і Діло».

Згідно з повідомленням, в кінці листопада у столиці викрили комерсантів, частина бізнесу яких продовжувала працювати на тимчасово окупованій території.

СБУ викрила схему фінансування терористів «ЛНР» і «ДНР»СБУ викрила діяльність організованої групи шахраїв, які привласнювали гроші громадян в особливо великих розмірах під виглядом діяльності дилерських центрів Forex.

«Правоохоронці встановили, що відсоток з прибутку магазинів бізнесмени платили незаконним установам терористів. У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 258-5 Кримінального кодексу України, одному з топ-менеджерів комерційної структури оголошено про підозру у вчиненні злочину. Рішенням суду зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою», – йдеться в повідомленні.

Наразі тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для притягнення до відповідальності всіх бізнесменів і менеджерів, причетних до операції.

Нагадаємо, цього року в держзраді звинуватили понад 80 громадян України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: