Бойовики тричі атакували позиції ЗСУ на Світлодарській дузі

Читать на русском
Доба на Донбасі минула неспокійно: загалом незаконні збройні формування 30 разів відкривали вогонь в зоні проведення АТО.
Фото з відкритих джерел

У зоні проведення антитерористичної організації бойовики самопроголошених республік 30 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, в тому числі двічі – по населених пунктах.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Так, на Маріупольському напрямку зі 120-мм та 82-мм мінометів бойовики вели вогонь по Широкиному, Лебединському, Талаківці й Водяному. Новотроїцьке обстріляли з гранатометів, а Широкине – з озброєння БМП.

Поблизу Водяного терористи також зробили спробу атакувати наші позиції, однак відступили після відкриття вогню у відповідь.

На Донецькому напрямку зі 152-міліметрової артилерії були обстріляні українські позиції в районі Червоного Пахаря. Вогонь 122-міліметрової артилерії, мінометів, озброєння БМП і великокаліберних кулеметів зафіксовані в районі Луганського, що на Світлодарській дузі.

Українським військовим в АТО відправили 44 автобуси з допомогоюСьогодні вранці з Києва виїхали в зону АТО на Донбас 44 мікроавтобуса з допомогою для українських військових від волонтерів та підприємств Київської області.

«Тричі бойовики намагалися атакувати позиції наших військових у районі Світлодарської дуги, і кожного раз змушені були, забираючи поранених, відступати», – відзначають у прес-центрі штабу АТО.

Крім того, зі 120 і 82-мм мінометів і гранатометів різних систем були обстріляні Авдіївка і Верхньоторецьке, зі 152-мм артилерії – Миронівка.

На Луганському напрямку зі 120-мм мінометів, гранатометів і стрілецької зброї терористи обстріляли Троїцьке й Новоолександрівку.

Як уже повідомляло «Слово і Діло», за минулу добу в зоні проведення АТО загинули двоє українських військовослужбовців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: