Стало відомо, хто вийде на ринг проти переможця бою Кличко – Джошуа

Читать на русском
У разі перемоги над Ентоні Джошуа, Володимир Кличко проведе наступний бій проти Луїса Ортіса.
Кличко і Джошуа

Президент Міжнародної боксерської асоціації (WBA) Джилберто Мендоса повідомив, що переможець бою між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа зустрінеться з кубинцем Луїсом Ортісом.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Новое время».

Після проведення бою між українцем і британцем стануть відомі максимально можливі терміни підготовки до поєдинку його переможця з Ортісом.

Напередодні з'явилася інформація, що за перший період продажів квитків на бій між Кличком і Джошуа було продано 50 тисяч квитків.

Нагадаємо, після завершення бою Ентоні Джошуа і Еріка Моліни глава промоутерської компанії Matchroom Sporе Едді Хирн повідомив, що наступним суперником британця стане Володимир Кличко.

Поєдинок відбудеться 29 квітня на лондонському стадіоні Уемблі. Раніше промоутер Джошуа Едді Хирн заявив, що бій зможуть відвідати 90 тисяч уболівальників.

Перед цим відбулася перша прес-конференція Кличко і Джошуа, в ході якої боксери провели дуель поглядів.

На кону поєдинку буде два пояси - за версією IBF і WBA. Перед цим Всесвітня боксерська асоціація (WBA) схвалила проведення поєдинку між Володимиром Кличком і Ентоні Джошуа за пояс «суперчемпіона» за своєю версією в суперважкій вазі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: