Віталій Кличко став вічним чемпіоном світу

Читать на русском
Віталій Кличко отримав вічний титул чемпіона світу з боксу в суперважкій вазі за версією WBC.

Колишній боксер, а нині мер Києва, Віталій Кличко став вічним володарем пояса чемпіона світу з боксу в суперважкій вазі за версією WBC.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Кличко написав на своїй сторінці в Facebook.

«WBC присвоїв мені звання вічного чемпіона світу в суперважкій вазі. Так, приємно, так це - визнання досягнень в спорті. Скажу одне: чемпіонство це, перш за все, характер, щоденна праця і воля до перемоги. І на цьому шляху завжди тебе чекають випробування, через які ти повинен пройти. Чи не зламатися і не звернути з шляху до своєї мети. Я вдячний, що спорт сформував характер, дав багато друзів і зв'язків. І сьогодні, коли долаю нові виклики і випробування, мені теж допомагає», - повідомив Кличко.

«Як мер Києва, я сьогодні роблю все, щоб залучати в нашу столицю і інвестиції, і великі міжнародні культурні та спортивні події. Тому на з'їзді WBC я не тільки отримував почесні нагороди, а й домовлявся з президентом організації Маурісіо Сулейманом про те, щоб один з наступних з'їздів WBC відбувся в Києві. Щоб наше місто відвідали полюбили і розповідали про нього в своїх країнах зірки світового спорту, гості заходу, представники ЗМІ» - додав мер Києва.

Нагадаємо, міський голова Києва Віталій Кличко відзвітував про результати своєї роботи в столиці. «Сьогодні звітую про результати своєї діяльності на посаді. Так, працювати непросто, скажу чесно. Так, все відбувається не так швидко, як хотілося б. Але ми робимо все, щоб Київ змінювався. І відступати я не збираюся», – написав на своїй сторінці в Facebook мер.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: