ЗСУ зайняли нові позиції на Світлодарській дузі – Турчинов

Читать на русском
Секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що українські військові зайняли нові позиції на Світлодарській дузі.

За словами секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олександра Турчинова, українські військові зайняли нові позиції на Світлодарській дузі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Голос.ua».

Вказується, що Турчинов прибув на місце загострення ситуації, де провів нараду з військовим керівництвом антитерористичної операції.

«Не дивлячись на постійні обстріли і спроби прорвати нашу оборону, українські військові мужньо і професійно виконали свій обов'язок, зупинивши ворога і завдали йому значних втрат», - сказав Турчинов, додавши, що українські військові, контратакуючи, просунулися вперед і зайняли нові позиції, «які надали додаткову перевагу над ворогом в цьому секторі оборони».

За словами Турчинова, четверту добу поспіль безперервно ведуться обстріли позицій ВСУ з використанням забороненими Мінській угоді артилерії і мінометів великого калібру.

«За кількістю снарядів і мін, випущених по наших позиціях, розташованих в районі Світлодарськ дуги встановлений своєрідний «рекорд» - понад 800 на добу», - сказав він.

Нагадаємо, за минулу добу двоє військовослужбовців Збройних сил України загинули в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі, ще вісім - постраждали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: