Бойовики за день 30 разів обстріляли сили АТО – штаб

Читать на русском
За даними штабу, ситуація в зоні бойових дій залишається складною й неспокійною. Бойовики 30 разів відкривали вогонь у бік українських підрозділів.

За день підконтрольні РФ бандформування 30 разів обстріляли позиції українських військових.

Про це повідомляє прес-центр АТО, передає «Слово і Діло».

На маріупольському напрямку зі 122-мм артилерії окупанти накрили Водяне. З 120-мм і 82-мм мінометів бойовики багато разів обстрілювали позиції ЗСУ в районі Широкіного, Новотроїцького та Талаківи. У Широкиному тричі фіксувалися обстріл з БМП, а поблизу Павлопілля - зі стрілецької зброї.

У районі Луганського та Авдіївки на донецькому напрямку бойовики стріляли з мінометів різних калібрів, у Зайцевому - з гранатометів.

На луганському напрямку з гранатометів бойовики вели вогонь по Новоолександрівці, Лобачевому й Станиці Луганській, зі стрілецької зброї - по Новоолександрівці.

За минулу добу на Донбасі в ході бойових дій ЗСУ понесли значні втрати: на Світлодарській дузі в напрямку Дебальцевого відбувся бій з окупантам - загинули п'ятеро українських військовослужбовців, шестеро отримали поранення.

Нагадаємо, раніше в НАТО повідомили, що порушення режиму припинення вогню на Донбасі досягло рекордного за останні кілька місяців рівня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: