Червоний Хрест відправив на Донбас медичне обладнання

Читать на русском
В зону проведення АТО міжнародна благодійна організація Червоний Хрест відправила вантаж з медичним обладннням та продуктовими наборами.

Міжнародна благодійна організація «Червоний Хрест» відправила в зону проведення АТО вантажівки з медичним обладнанням. Також прибули продуктові набори.

Про це розповіли в прес-службі ДПСУ, передає «Слово і Діло».

«Через КПВВ «Новотроїцьке» та «Майорське» на виїзд до неконтрольованої території прослідували вантажівки від Місії Міжнародного комітету «Червоний Хрест» та від благодійної організації «Людина в біді».

В Україні можуть припинити фінансування Червоного ХрестаУ Міністерстві охорони здоров'я повідомляють, що на Товариство Червоного Хреста України (ТЧХУ) за 2,5 року було витрачено 226,5 млн грн.

«Транспортні засоби перевозили для мешканців Донецької та Луганської областей медичне обладнання та продуктові набори загальною вагою понад 9 тонн», - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що міжнародна благодійна організація «Червоний Хрест» відправила на окупований Донбас вісім вантажівок з гуманітарною допомогою, які прослідували через блокпост «Новотроїцьке».

Нагадаємо, російський гуманітарний конвой привіз на окуповану Луганщину прострочені м'ясні та рибні консерви. Бойовики «ЛНР» переклеїли етикетки та планують відправити їх у школи та садки.

Раніше повідомлялося, що «Червоний Хрест» долучився до пошуку зниклих безвісти на Донбасі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: