Бойовики продовжили спробу захоплення Світлодарської дуги

Читать на русском
Проросійські бойовики продовжили спроби вибити українських захисників зі Світлодарської дуги.

Спікер штабу антитерористичної операції Леонід Матюхін повідомив, що бої в районі Світлодарськ дуги на Донбасі, де сьогодні загинули п'ять українських військових, тривають.

Як передає «Слово і Діло», про це Матюхін заявив в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Зараз напруга там не спала, противник продовжує нарощувати сили на Світлодарськ напрямку. За даними нашої розвідки, ворог планує задіяти до двох ротних тактичних груп, танкові підрозділи, артилерію і міномети. Вони продовжують активні обстріли», - заявив він.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 18 грудняСитуація на сході країни станом на 00:00 18 грудня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

За словами Матюхіна, інформація підконтрольних бойовикам ЗМІ про те, що українські військові пішли в наступ, не відповідає дійсності. Говорячи про уточненому числі поранених в лавах українських військових, спікер АТО сказав, що інформація буде представлена ​​в понеділок, 19 грудня, Міністерством оборони, оскільки зараз бої ще тривають і вона може змінюватися.

Нагадаємо, вчора, 18 грудня проросійські бойовики намагалися вибити сили АТО з займаних позицій в районі Світлодарськ дуги. В ході наступальних дій противника загинули 5 українських військових, 6 - поранено. Втрати бойовиків склали 20 убитими і 30 пораненими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: