Холодницький назвав суму застави для Охендовського

Читать на русском
Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький назвав суму застави для підозрюваного в хабарництві Михайла Охендовського.
Михайло ОхендовськийФото з відкритих джерел

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що сума застави для виходу з-під арешту Охендовського становитиме 1,2 млн грн.

Ця сума відповідає сумі хабаря, в отриманні якого підозрюється голова ЦВК пише «Слово і Діло» з посиланням на «112 Україна».

Охендовський сподівається, що Рада звільнить членів ЦВК найближчим часомГолова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський висловив надію, що народні депутати проголосують за постанову про звільнення членів ЦВК найближчим часом.

Наразі САП лише отримала від детективів НАБУ клопотання про обрання голові Центральної виборчої комісії запобіжного заходу, це відбулося 16 грудня.

«Зараз ми це клопотання вивчаємо, думаю, у понеділок (19 грудня – Ред.) звернемося до суду з даним клопотанням», – зазначив Холодницький.

Нагадаємо, підозру про скоєння злочину Охендовському вручили 13 грудня, прямо в аеропорту «Бориспіль», коли голова ЦВК повертався з відрядження.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: