Нацбанк затвердив графік роботи банків на новорічні свята

Читать на русском
У період новорічних свят банки мають забезпечити безперебійну роботу банкоматів та підкріплення їх готівкою.

Національний банк України затвердив регламент роботи системи електронних платежів (СЕП) НБУ та роботи банківської системи в кінці грудня 2016 року-на початку січня 2017 року.

Згідно з постановою НБУ, додатковими вихідними для банківської системи будуть понеділок, 2 січня, та понеділок, 9 січня. 4-6 та 10 січня банківська система працюватиме в звичайному режимі, передає «Слово і Діло».

28 і 29 грудня СЕП працюватиме в режимі продовженого банківського дня на 2 години.

У суботу, 31 грудня, до 13:00 всі учасники СЕП можуть здійснювати платежі в СЕП лише між банківськими установами, що підпорядковані одній юридичній особі, а також платежі, спрямовані в НБУ та органи Державної казначейської служби України.

В Держлісагентстві розповіли, скільки коштуватиме новорічна ялинка в УкраїніЦінова політика на новорічні ялинки в 2016 році залишається в середньому на рівні минулого року. В Україні середня ціна складає 56 грн за погонний метр.

З 30 грудня до 4 січня включно буде діяти офіційний курс гривні, встановлений Національним банком України 29 грудня 2016 року.

«У період з 31 грудня 2016 року до 9 січня 2017 року включно банки мають забезпечити безперебійну роботу банкоматів, підкріплення їх готівкою різних номіналів для обслуговування клієнтів», – йдеться в постанові.

Нагадаємо, що цього року вихідні на новорічні свята переноситися не будуть. Оскільки Новий рік, 1 січня, припадає на неділю, то вихідним буде понеділок, 2 січня. Різдво Христове, 7 січня, припадає на суботу, відповідно, вихідним буде 9 січня (понеділок).

Раніше повідомлялося, що в Національному банку України розраховують на зростання ВВП у 2017 році в межах від 2,5% до 3%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: