У Польщі викрили злочинців, які незаконно переправляли українців до Британії

Читать на русском
Польські прикордонники затримали групу злочинців, які переправляли українців до Великобританії.

Польські прикордонники затримали групу злочинців, які за підробленими документами переправляли українців до Великобританії.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на ASN.

Українцям підробляли документи, з якими ті могли виїжджати до Англії. В афері звинувачуються троє жителів Нижньосілезького воєводства. Про це виданню повідомила спікер Надодрянского загону польської Прикордонної варти, майор Ірена скулинец.

В управлінні злочинним угрупованням підозрюють 50-річну жінку з м Згожелець і двох чоловіків з Болеславського повіту.

«Поліція обшукала кілька місць в Болеславського і Згожелецком повітах. Там вони виявили 98 польських посвідчень особи, українські та польські закордонного паспорта, а також водійські права, заяви про намір доручити виконання роботи іноземцю. Також були вилучені мобільні телефони, ноутбуки і SIM-карти », - заявила спікер.

Громадяни України, користуючись виданими заявами про намір доручення іноземцеві виконання роботи в Польщі, отримували візи в посольстві в Україні. Після віз вони приїжджали до Польщі, звідки, за допомогою підроблених документів виїжджали до Великобританії.

Нагадаємо, протягом двох останніх років кількість трудових мігрантів з України в Польщу зросла в два рази. Такі дані наводить Національний банк Польщі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: