Ярмоленко став найкращим футболістом країни

Читать на русском
Нападника київського Динамо Андрія Ярмоленка визнали найкращим футболістом України 2016 року.

На церемонії «Футбольні зірки України 2016», яка 12 грудня проходить на НСК «Олімпійський» в столиці України, було визначено кращого футболіста 2016 року. Ним став гравець київського «Динамо» Андрій Ярмоленко.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Федерації футболу України.

Серед номінантів також були представлені Тарас Степаненко та Марлос з донецького «Шахтаря».

Відзначається, що в рамках урочистого заходу обираються і нагороджуються кращі гравці чоловічих і жіночих змагань з футболу, футзалу та пляжного футболу, 11 кращі гравці за версією футболістів-професіоналів, а також визначається кращий гол 2016 року.

Футбольної школою року була визнана дитячо-юнацька школа «Динамо». Молодим гравцем року - півзахисник «Шахтаря» Віктор Коваленко.

Кращим тренером чоловічих команд - наставник луганської «Зорі» Юрій Вернидуб. Автором найкращого голу 2016 року - м'яч, забитий Сергієм Сидорчук ( «Динамо») у ворота «Дніпра» 6 листопада в рамках матчу Прем'єр-ліги.

Арбітром року назвали Миколи Балакіна. Кращі 11 гравців у вигляді символічної команди мають такий вигляд: Пятов - Срна, Хачеріді, Ракицький, Соболь - Фред, Степаненко - Коваленко - Ярмоленко, Мораес, Марлос.

Нагадаємо, 12 грудня воротар київського «Динамо», і в минулому збірної України, Олександр Шовковський офіційно заявив про завершення більш, ніж 20-річної кар'єри гравця.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: