«Динамо» з розгромним рахунком перемогло «Бешикташ»

Читать на русском
Київське Динамо в домашньому матчі на столичному НСК Олімпійський перемогло Бешикташ з розгромним рахунком 6: 0.

Київське «Динамо» в домашньому матчі останнього туру групового турніру Ліги Чемпіонів на столичному НСК «Олімпійський» перемогло турецький «Бешикташ» з розгромним рахунком 6:0.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

У ворота «Бешикташа» перший гол на 9 хвилині забив Артем Бесєдін. Автором наступного забитого м'яча став Андрій Ярмоленко, який реалізував пенальті на 30 хвилині. Віталій Буяльський через дві хвилини забив ще один м'яч у ворота турків. Дерліс Гонсалес на 45-й хвилині забив «в роздягальню» туркам 4-й м'яч цього поєдинку.

У другому таймі голами в ворота «Бешикташа» відзначилися Сергій Сидорчук на 60-й хвилині, і Жуніор Мораеш, який вийшовши на поле з заміни на 77 хвилині поставив фінальну крапку в протистоянні.

Відродження українського футболу: як виконують свої обіцянки політики?Про те, що український футбольний чемпіонат поступово перетворюється на турнір кількох команд, не говорить лише лінивий. Слово і Діло проаналізувало, як політики виправляють це становище.

Полегшило киянам гру також те, що за час матчу «Бешикташ» отримав дві червоні картки - в першому таймі з поля видалили Андреаса Бека, а в другому таймі на лавку судді відправили Абубакара.

В іншому, настільки феєрична перемога аж ніяк не виправила становище «Динамо» в турнірній таблиці. За підсумками групового раунду в групі В перше місце зайняло «Наполі» з 11 очками, «Бенфіка» - друге з 8 очками, «Бешикташ» - третє з 7 очками. «Динамо» з 5 очками перебуває на останньому місці, а тому випадає з подальшої боротьби за європейські кубки в сезоні 2016/2017.

Нагадаємо, сьогодні в центрі Києва стались сутички між фанатами «Динамо» та «Бешикташа».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: