Кабмін оголосив повторний конкурс на посаду держсекретаря Міністерства спорту

Читать на русском
Кабінет міністрів України оголосив повторний конкурс на посаду державного секретаря Міністерства молоді та спорту України.

Кабінет міністрів України оголосив повторний конкурс на посаду державного секретаря Міністерства молоді та спорту України.

Про це йдеться в розпорядженні Кабміну №940 від 12 грудня 2016 року, повідомляє «Слово і Діло».

Держсекретар обирається на п'ять років із можливістю обрання на другий термін. Документи від кандидатів приймаються до 12:00 27 грудня. Конкурс призначений на 10:00 29 грудня 2016 року.

Від кандидата вимагається вища освіта (магістр), не менш ніж сім років трудового стажу, три роки з яких – досвід роботи на держслужбі, вільне володіння українською мовою, знання законодавства України, лідерські навички, низка професійних вимог.

Посади держсекретарів у міністерствах запроваджуються в рамках реформування держслужби. Держсекретар підзвітний міністру, він організовує роботу апарату міністерства, має право приймати на роботу й звільняти держслужбовців, окрім тих, кого призначає Кабінет міністрів.

До призначення держсекретарів їхні повноваження виконують заступники міністрів-керівники апаратів, але не довше, ніж до 1 січня 2017 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що два міністри відмовилися від запропонованих держсекретарів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: