Комісія визначила претендентів на посаду держсекретаря Кабміну

Читать на русском
Конкурсна комісія з питань державної служби визначила кандидатів на пост держсекретаря Кабміну.

Конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби допустила до конкурсу на посаду державного секретаря Кабінету Міністрів 12 претендентів.

Про це йдеться в повідомленні Нацагентства з питань держслужби, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Цензор.нет».

Зокрема, претендентами на посаду є перший заступник міністра Кабміну Володимир Бондаренко, заступник міністра Кабміну Володимир Федорчук і заступник начальника управління міжнародного співробітництва секретаріату уряду Костянтин Кудрик.

В МінАТО обрали держсекретаряДержавним секретарем Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб став Сергій Злакоман.

Також допущені до конкурсу юрисконсульт ДП «Готель «Україна» Віталій Гнатчук, заступник директора ТОВ «Нова безпека» Ігор Носко, директор ПП «Людські ресурси і технології» Володимир Мартинюк, головний радник з питань боротьби з корупцією «Молодіжного центру перспективних досліджень» Кирил Куликов, доцент кафедри права Університету імені Бориса Грінченка Олена Кравченко та заступник директора з юридичних питань ТОВ «Київ Маркет Солюшн».

Крім того, на цю посаду претендують Олег Шемигон, Віталій Сильчук і Валерій Стопник (всі - тимчасово непрацюючі).

На посаду першого заступника держсекретаря Кабміну претендує 9 осіб, на посаду заступників - 31 осіб.

Нагадаємо, раніше в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун заявила, що обраний на конкурсі держсекретар не може зайняти цю посаду через конфлікт інтересів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: