НАЗК направило до суду справу проти Лещенка

Читать на русском
Печерський райсуд Києва отримав протокол, складений Нацагентством з питань запобігання корупції, про адміністративне правопорушення депутата від БПП Сергія Лещенка при купівлі квартири в Києві.

Національне агентство з питань запобігання корупції передала в Печерський районний суд Києва протокол про адміністративне правопорушення нардепа від БПП Сергія Лещенка при купівлі квартири в Києві.

Про це повідомляють «Українські новини», передає «Слово і Діло».

Згідно з оприлюдненою копією протоколу, НАЗК просить суд направити до агентства копію судового рішення в цій справі.

НАЗК знайшло адмінпорушення в купівлі квартири ЛещенкомУ Національному агентстві з питань запобігання корупції розповіли про адміністративне порушення депутата Сергія Лещенка при купівлі квартири.

Також агентство передало до суду компакт-диск із записом, який підтверджує відмову Лещенка від підписання та ознайомлення з протоколом. Відповідно до законодавства, суд має розглянути цей протокол протягом 15 днів.

Напередодні Лещенко в Раді ганебно втік від співробітників Національного агентства із запобіганню корупції, які намагалися ознайомити нардепа з адміністративним протоколом про виявлені порушення при купівлі ним квартири.

Раніше повідомлялося, що Генеральна прокуратура України закрила провадження проти нардепа Лещенка за купівлю дорогої квартири в Києві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: