Як працюють міністри Гройсмана? Дайджест обіцянок уряду

Читать на русском

Протягом тижня, що минув, члени Кабінету міністрів України роздали 7 нових обіцянок, при цьому 4 зобов’язання виконали і ще стільки ж провалили. Такі результати традиційного щотижневого моніторингу виконання обіцянок від «Слова і Діла».

Рекордсменом за кількістю виконаних обіцянок серед членів уряду є міністр економічного розвитку Степан Кубів, на рахунку якого 3 реалізованих зобов’язання з 4. Він, зокрема, оголосив конкурси на посади керівників ДП «Укрхімтрансаміак», аеропорту «Бориспіль» та Маріупольського морського порту. Четверту обіцянку виконав прем’єр-міністр Володимир Гройсман, який обіцяв презентувати стратегію реформи охорони здоров’я й дотримав свого слова.

Найбільше невиконаних обіцянок цього разу в міністра інфраструктури Володимира Омеляна. Він не домігся ухвалення закону про легалізацію таксомоторних перевізників та не врегулював вимоги до автоперевізників. В компанії невдах тижня разом з Омеляном опинилися Юрій Стець із невиконаною обіцянкою про розслідування порушень під час подачі декларації Тетяною Поповою та Арсен Аваков, який не зміг забезпечити поліцію першими автівками відповідно до Кіотського протоколу.

Детальніше – в інфографіці «Слова і Діла».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: