У Києві відкриють поштову резиденцію Святого Миколая

Читать на русском
Новорічна поштова резиденція Святого Миколая працюватиме в Будинку зв'язку Укрпошти, розташованому в центрі Києва, з 15 грудня до 8 січня 2017 року.
Фото з відкритих джерел

Новорічна поштова резиденція Святого Миколая працюватиме в Будинку зв'язку «Укрпошти», розташованому в центрі Києва, з 15 грудня до 8 січня 2017 року.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«У ній діти зможуть поспілкуватися з новорічним чарівником, зробити фото з казковими героями під новорічною ялинкою й замовити новорічну власну марку від «Укрпошти» зі своїм зображенням», – йдеться в повідомленні компанії.

У КМДА оприлюднили план новорічних заходівУ Київській міській адміністрації розповіли, як столиця відзначатиме новорічні свята в цьому році.

Також у новорічній резиденції можна буде придбати спеціально виготовлену лімітовану серію поштових марок і святкових листівок.

«Традиційно в цей час діти всього світу надсилають листи в резиденції новорічних персонажів у своїх країнах: в США – Санта Клаусу, в Грузії – Товліс тато, у Фінляндії – Йоулупуккі, в Греції – Агіосу Василісу, у Франції – Пер-Ноелю, в Чехії та Словаччині – Єжишеку, а в Україні – Святому Миколаю», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 3 грудня на Софійську площу в Києві привезли головну ялинку України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: