Суд заарештував квартири, будинки та грошові кошти Захарченка

Читать на русском
В Україні суд заарештував 3 об'єкта житлового фонду, 2 гаража, частина банно-прального комбінату, що належать колишньому міністру внутрішніх справ України Віталію Захарченку.

Суд заарештував 3 об'єкта житлового фонду, 2 гаража, частина банно-прального комбінату, що належать колишньому міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку.

Про це йдеться у відповіді Генеральної прокуратури на запит «Українських новин», передає «Слово і Діло».

Провина за побиття людей на Майдані лежить на Захарченку й тодішній репресивній владі – ЛьовочкінЗахарченко та інші особи в 2013 році використовували всі можливості тодішньої репресивної машини. Реальна провина за побиття людей у ніч на 30 листопада 2013 року лежить на них.

Зокрема заарештовано квартири і будинки Захарченка, а також грошові кошти. Однак, сума грошей, на яку накладено арешт, не вказується.

«Майно заарештовано в рамках розслідування кримінального провадження проти Захарченка», – йдеться у відповіді.

Нагадаємо, в січні 2016 року управління спецрозслідувань ГПУ закінчило досудове розслідування кримінальної справи, яка стосується застосування вогнепальної зброї на Майдані в період з січня по лютий 2014 року. В матеріалах справи зазначається, що керував незаконною передачею цивільним особам вогнепальної зброї зі складів МВС екс-міністр Віталій Захарченко.

Раніше повідомлялося, що в четвер у ВР буде винесено на голосування подання ГПУ щодо притягнення до відповідальності нардепа від «Оппоблоку» Вадима Новинського.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: