Сюмар розповіла, коли призначать керівника суспільного мовлення

Читать на русском
Конкурсна комісія може обрати голову суспільного мовлення на початку наступного року. Про це заявила голова комітету ВР з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар.
Вікторія СюмарФото: nfront.org.ua

Конкурсна комісія може обрати голову суспільного мовлення на початку наступного року.

Про це заявила депутат від «Народного фронту», голова комітету ВР з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар у коментарі «Укрінформу», повідомляє «Слово і Діло».

Верховна Рада нарешті прийняла закон про суспільне мовленняВерховна Рада прийняла в другому читанні законопроект, що дозволить створити в Україні суспільне телебачення

Сюмар висловила сподівання, що очільника суспільного мовлення встигнуть обрати до кінця зими.

«Спочатку в НТКУ буде призначено в. о. керівника, а вже за кілька місяців буде обрано голову суспільного мовлення, все прописано в законі», – наголосила вона.

Зазначимо, перша заступниця голови Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, телеведуча Ольга Герасим’юк заявила, що суспільне мовлення отримувало б належне фінансування, якби політики не хотіли приватизувати його.

Нагадаємо, в листопаді Кабінет міністрів схвалив звільнення гендиректора Національної телекомпанії України Зураба Аласанії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: