Луценко не згадав свою обіцянку про нові подання на депутатів

Читать на русском
Генеральний прокурор України Юрій Луценко прокоментував свою обіцянку про нові подання на депутатів.
Юрій Луценко

Генеральний прокурор України Юрій Луценко не згадав свою обіцянку від 2 вересня 2016 року про подання до Верховної Ради восени 2016 року на арешт народних депутатів за підозрою в державній зраді.

За його словами, він не пам'ятає, що обіцяв нові подання щодо державної зради депутатів, і припустив, що говорив про нардепа, який обіймав керівну посаду в Одеській облдержадміністрації. Про це генпрокурор заявив у ефірі «Права на владу», повідомляє «Слово і Діло».

«Чесно кажучи, я не можу зрозуміти, 2 вересня і державна зрада. Я говорив, напевно, 2 вересня про ймовірне подання на одного з народних депутатів, який обіймав керівну посаду в обласній адміністрації Одеси. Щодо державної зради зараз не готовий сказати», – сказав Луценко.

Нагадаємо, 2 вересня генпрокурор Юрій Луценко заявив, що найближчим часом планує внести до парламенту подання про притягнення до відповідальності нардепів за підозрою в державній зраді. Він додав, що довго відтягувати цю справу не збирається, а слідство наразі підбирає останні факти.

Луценко прокомментировал свое обещаниеSlovoiDilo

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: