Пожежні літаки повернулися в Україну з Ізраїлю

Читать на русском
Два пожежних літаки Ан-32П Держслужби з надзвичайних ситуацій повернулися в Україну з операції з гасіння ізраїльських лісів.

Два пожежних літаки Ан-32П Державної служби з надзвичайних ситуацій, які допомагали ліквідовувати пожежі в Ізраїлі, увечері 30 листопада прибули в Міжнародний аеропорт «Київ».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ДСНС.

Перший заступник Голови ДСНС України Олег Мельчуцький подякував екіпажі за сумлінне і високопрофесійне виконання поставлених перед ними завдань.

«Працювати доводилося в складних умовах, в тому числі в гірській місцевості. Однак наші авіатори вкотре підтвердили свій професіоналізм та здатність ліквідовувати масштабні пожежі не лише на території України, але й за кордоном», - зазначив Олег Мельчуцькій.

Уряд Держави Ізраїль також відзначив роботу українських екіпажів і вручив авіаторам ДСНС Сертифікат за участь в гасінні пожеж.

Нагадаємо, в Ізраїлі оголосили про закінчення міжнародної операції з гасіння лісових пожеж біля міста Хайфа, які вирували майже тиждень. В гасінні пожеж брали участь і два Ан-32П Держслужби з надзвичайних ситуацій України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: