Миколаївський губернатор пригрозив «замочити в сортирі» Захарченка

Читать на русском
Голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко пригрозив ватажкові так званої ДНР Олександру Захарченку.
Олексій Савченко

Голова Миколаївської Облдержадміністрації Олексій Савченко вельми оригінально відповів на заяву ватажка так званої «ДНР» Олександра Захарченко про майбутнє захоплення Одеси, Миколаєва та Каховки. Він пообіцяв «замочити будь-якого терориста в сортирі».

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Савченко сказав у відеозверненні, яке опубліковано на сторінці губернатора в Facebook.

«Сьогодні отримав ганебне звістка, що пан Захарченко нібито хоче приїхати до Миколаєва. Ви можете представляти себе де завгодно, хоч в Ріо-де-Жанейро, але ваше життя проходить, і залишиться тільки спогадах тих, кого ви ... але зараз не про це. Я хочу відповісти вам словами вашого господаря: «Будь-якого терориста будемо мочити в сортирі», - сказав Савченко.

Він також запросив усіх бажаючих відвідати Миколаївську область.

Раніше, 26 листопада, ватажок так званої «ДНР» Олександр Захарченко під час концерту в окупованому Торезі зі сцени заявив, що: «Ми були на передовій і говорили про те, як будемо далі жити і що ми домагаємося. В Одесу ми прийдемо як господарі, і до Миколаєва, і в славну Каховку».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: