Колектив «БРСМ-Нафти» вимагатиме звільнити Насірова біля Кабміну і ГПУ

Читать на русском
Колектив мережі АЗС БРСМ-Нафта 0 листопада протестуватиме біля Кабміну і ГПУ проти рейдерського захоплення компанії, що здійснюється Державною фіскальною службою.
Фото з відкритих джерел

Колектив мережі АЗС «БРСМ-Нафта» протестуватиме біля Кабміну і ГПУ проти «рейдерського захоплення» компанії, що здійснюється Державною фіскальною службою.

Про це сьогодні журналістам повідомили представники компанії, інформує «Слово і Діло».

Зокрема, завтра, 30 листопада, робітники мережі АЗС будуть пікетувати Кабмін, пройдуть ходою до ГПУ, під стінами якої продовжать акції протесту.

Колектив заявляє, що буде вимагати зупинити «рейдерську атаку» на АЗС з боку ДФС і звільнити главу відомства Романа Насірова через «причетність до атаки на компанію».

Податковий огляд – Які обіцянки давали політики, щоб полегшити навантаження на бізнесУкраїна увійде в 2017 рік із новим Податковим кодексом, який має якісно відрізнятися від чинного. Протягом наступного тижня члени комітету з питань податкової і митної політики працюватимуть над змінами до Податкового кодексу разом із представниками Міністерства фінансів.

«Компанія «БРСМ-Нафта» входить в топ-100 найбільших платників податків України. Незважаючи на це влада України знищує приватну компанію з американськими інвестиціями», – заявив засновник компанії Ревко Ігор.

За його словами, «Насіров ігнорує рішення судів, які зобов'язали працівників податкової розблокувати підприємства «БРСМ-Нафта».

У компанії додали, що «готові передати панові Луценку документи, що підтверджують причетність голови ДФС Насірова до спланованої рейдерської атаки на компанію».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: