Угорщина виділила Україні кредит на облаштування спільного кордону

Читать на русском
Угорщина виділила Україні кредит в 50 мільйонів євро на облаштування прикордонної інфраструктури.

Угорщина виділила Україні довгостроковий кредит в 50 мільйонів євро на облаштування прикордонної інфраструктури українсько-угорського кордону.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Урядовий портал».

Повідомляється, що кредитна угода між Кабінетами міністрів двох країн було підписано 24 листопада в рамках візиту прем'єр-міністра Володимира Гройсмана в Угорщину. Крім того, як повідомили в прес-службі, сторони підписали договір про утримання автодорожніх прикордонних мостів на українсько-угорському кордоні.

Коментуючи підписані документи, Гройсман зазначив, що проведена дуже серйозна робота, ретельно відібрані проекти, які будуть реалізовані. «Ми підписали угоди, які передбачають прийняття конкретних заходів в різних сферах. Упевнений, що ми і далі повинні поглиблювати наше співробітництво, збільшувати і розширювати можливості нашої міжнародної торгівлі, створювати умови для інвестицій в економіки наших країн», - сказав Гройсман.

Раніше Кабмін схвалив проект угоди з урядом Угорщини про утримання автодорожніх прикордонних мостів на українсько-угорському державному кордоні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: