Страйк Lufthansa: авіакомпанія скасовує ще 800 рейсів

Читать на русском
Німецька авіакомпанія Deutsche Lufthansa AG планує скасувати в п'ятницю понад 800 рейсів. Такі зміни в роботі торкнуться близько 100 тисяч пасажирів.

Німецька авіакомпанія Deutsche Lufthansa AG збирається 25 листопада скасувати понад 800 рейсів.

Про це повідомляє німецьке видання Stern, передає «Слово і Діло».

За інформацією авіакомпанії, зміни в графіку торкнуться близько 100 тис. пасажирів на 830 ближньо- та середньомагістральних рейсах.

У четвер глава компанії Карстен Шпор заявив, що Lufthansa може припинити існування, якщо виконає вимоги пілотів профспілки Cockpit про підвищення зарплати.

Складено рейтинг найбільш пунктуальних авіакомпанійСервіс AirHelp склав рейтинг найбільш пунктуальних авіакомпаній світу, грунтуючись на статистиці.

Нагадаємо, Lufthansa у минулі середу і четвер вже скасувала близько 1,9 тис. рейсів або 40% загальної кількості, що зачіпає інтереси 215 тис. пасажирів.

Нагадаємо, пілоти Lufthansa проводять вже 14-й страйк за час тарифної суперечки з керівництвом компанії, яка тягнеться вже два роки.

Підвищення зарплат в Lufthansa не було вже близько п'яти років, у зв'язку з чим профспілка вимагає збільшення окладів пілотам більш ніж на 20%, що відповідає щорічному зростанню на 3,66%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: