Уряд вимагає до кінця року встановити лічильники тепла у всіх будинках

Читать на русском
На сьогодні лише близько 60% будинків обладнані лічильниками, тому уряд закликає органи місцевої влади до кінця року забезпечити встановлення лічильників обліку тепла у всіх будинках.

Органи місцевої влади повинні до кінця року забезпечити встановлення лічильників обліку тепла в усіх будинках. Якщо цього не буде зроблено, в Кабміні пообіцяли вжити заходів.

Про це заявив віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, повідомляє Урядовий портал, передає «Слово і Діло».

«Я можу сказати, що плани, які були надані місцевим органам влади та підприємствам теплокомуненерго з установки лічильників у кожному будинку, провалені», - сказав він.

КМДА витратить 10 мільйонів на охорону лічильників теплаКМДА планує витратити 10 млн грн на установку систем охорони лічильників обліку теплової енергії в житлових будинках у 2017 році.

За словами Розенка, на сьогодні лише близько 60% будинків в Україні обладнані тепловими лічильниками.

«Якщо хтось думає, що уряд буде спокійно за тим спостерігати, як це підприємствами теплокомуненерго саботується, той помиляється, - у нас всі ці цифри є», - підкреслив віце-прем'єр-міністр.

Нагадаємо, що Київська міська держадміністрація планує обладнати тепловими лічильниками всі будинки до початку 2017 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: