Порошенко дав свідчення про події на Майдані

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко був допитаний в п'ятницю, 18 листопада, у справі про злочини проти активістів Євромайдану.
Петро ПорошенкоФото з відкритих джерел

Президент України Петро Порошенко був допитаний в п'ятницю, 18 листопада, у справі про злочини проти активістів Майдану.

Про це в Facebook написав прес-секретар глави держави Святослав Цеголко, повідомляє «Слово і Діло».

В АП отримали виклик Порошенка на допит у справі ЄвромайдануАдміністрація Президента отримала виклик на допит на 29 листопада Президента Петра Порошенка у справі про злочини проти активістів Євромайдану в січні-лютому 2014 року.

«Президент України Петро Порошенко дав свідчення у справі Майдану. Глава держави неодноразово заявляв, що він зацікавлений в розслідуванні злочинів за часів Майдану та покаранні винних», – повідомив Цеголко в суботу.

Агентство «Інтерфакс-Україна» повідомляє з посиланням на джерело в Генпрокуратурі, що допит відбувся вчора в Адміністрації Президента і тривав шість годин. Уточнюється, спочатку планувалося, що допит пройде 29 листопада у приміщенні Генпрокуратури.

Нагадаємо, раніше Генпрокуратура повідомляла про виклик Порошенка на допит на 29 листопада у справі про заворушення у Києві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: