Україна і Франція домовилися про оборонну співпрацю

Читать на русском
Українська делегація взяла участь у 22-му засіданні спільної українсько-французької комісії з питань двостороннього оборонного співробітництва.

Українська делегація взяла участь у 22-му засіданні спільної українсько-французької комісії з питань двостороннього оборонного співробітництва.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України, передає «Слово і Діло».

«Під час засідання українсько-французької комісії сторони обговорили питання регіональної безпеки та двостороннього співробітництва в оборонній сфері. За підсумками заходу був підписаний план двостороннього співробітництва між Міністерством оборони, Генеральним штабом Збройних сил України та Міністерством оборони і штабом Збройних сил Французької Республіки на 2017 рік», – йдеться в повідомленні.

Делегація українського відомства взяла участь у 22-му засіданні спільної українсько-французької комісії з питань двостороннього оборонного співробітництва.

Турчинов розповів про співпрацю між Україною й Туреччиною у військовій сферіСекретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов і голова комітету з питань оборонної промисловості Туреччини Ісмаїл Демір обговорили питання співпраці у військово-промисловій сфері.

Як повідомлялося раніше, США поки не збираються долучатися до зустрічей у чотирьохсторонньому форматі лідерів Німеччини, Франції, України та Росії для вирішення конфлікту на Донбасі.

Нагадаємо, секретар РНБО Олександр Турчинов вважає, що європейські країни-члени НАТО штучно обходять питання військово-технічного співробітництва, незважаючи на те, що російсько-терористичні війська продовжують обстріл українських міст.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: