Ситуація в зоні АТО: бойовики з танка обстріляли Кримське

Читать на русском
У зоні проведення антитерористичної операції з початку доби зареєстровані 27 випадків обстрілів.
Фото з відкритих джерел

У зоні проведення антитерористичної операції з початку доби до 18:00 зареєстровані 27 обстрілів українських позицій з боку бойовиків самопроголошених республік.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

У зазначений час терористи продовжували вести інтенсивні обстріли українських позицій, зокрема, на луганському напрямку із мінометів обстріляли Костомарове та Кримське, із гранатометів і стрілецької зброї – Новоолександрівку й Сокільники. Також по Кримському вів вогонь танк, повідомляють у прес-центрі штабу АТО.

Україна готова обмінювати трьох бойовиків на кожного нашого заручника – ТандітУкраїна піде на будь-які компроміси, щоб повернути заручників, і готова на формулу обміну трьох осіб на кожного нашого заручника.

У Донецькій області на маріупольському напрямку ворог обстріляв із мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів позиції ЗСУ поблизу Широкиного, Водяного, Новотроїцького, Талаківки та Павлополя. Також поблизу Павлополя працював ворожий снайпер.

В районі Авдіївки, що на донецькому напрямку, противник застосував міномет.

Нагадаємо, вчора на території самопроголошеної «ДНР» заявили про затримання 6 людей, підозрюваних у вбивстві ватажка місцевих терористів Арсена Павлова на прізвисько «Моторола».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: