«Київавтодор» стверджує, що готовий до боротьби зі снігом

Читать на русском
Підприємства КК Київавтодор готові до роботи у цілодобовому режимі та забезпечені необхідною кількістю посипальних та паливно-мастильних матеріалів.
Фото: www.autocentre.ua

Підприємства КК «Київавтодор» готові до роботи у цілодобовому режимі та забезпечені необхідною кількістю посипальних та паливно-мастильних матеріалів.

Про це йдеться на сторінці організації у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Підприємства «Київавтодор» уважно слідкують за прогнозом та готові негайно розпочати роботи з прибирання снігу з доріг та вулиць столиці», – зазначають в повідомлені.

У корпорації нагадали, що підготували 380 одиниць спеціальної техніки, у тому числі 318 одиниць снігоприбиральної техніки.

Німеччина передала Києву 15 снігоприбиральних машин – КличкоФедеральне міністерство транспорту та цифрової інфраструктури Німеччини передало Києву 15 одиниць багатофункціональної снігоприбиральної техніки, яка працюватиме на вулицях столиці в зимовий період.

«Крім того, на випадок затяжних снігопадів підписано договори на залучення 183 одиниць техніки сторонніх організацій. А в разі необхідності будуть задіяні 30 бригад з ручного прибирання», – наголошують в «Київавтодорі».

Водночас водіїв закликають не залишати свої авто на узбіччях вулиць і доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Нагадаємо, за прогнозами Укргідрометцентру, завтра, 13 листопада, у Києві очікується різке погіршення погодних умов, зокрема пониження температури повітря, снігопад та сильний вітер.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: