Жителі США хочуть втекти від Трампа до інших країн

Читать на русском
Обрання президентом Дональда Трампа спровокувало резонанс не лише в Сполучених Штатах Америки.

Все більше жителів Сполучених Штатів Америки розглядають варіант переїзду в інші країни у зв'язку з перемогою на президентських виборах республіканця Дональда Трампа.

Про це пише видання The Guardian, передає «Слово і Діло».

Так, протягом останніх 24 годин на сайті Імміграційної служби Нової Зеландії було зафіксовано понад 56 тисяч відвідувань із США. При цьому звичайна середня відвідуваність сайту - не більше 2 тисяч в день.

Крім того, як повідомляє The Guardian, за день майже 7 тисяч американців вказали на сайті, що у них є інтерес до роботи, до вивчення країни або до вкладенню інвестицій.

Стало відомо, коли можуть зустрітися Порошенко і ТрампВ Адміністрації Президента України назвали приблизну дату зустрічі між Петром Порошенком та Дональдом Трампом.

А це вдвічі більше, ніж середнє число тих, хто реєструються на сайті щомісяця.

Інший офіційний новозеландський сайт, який пропонує керівництво по життю і роботі в країні, за добу відвідало більше 70 тисяч користувачів із США.

Зазвичай його відвідуваність не перевищує 1,5 тисяч в день. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відразу після оприлюднення перших результатів президентських виборів кілька тисяч американців зацікавилися переїздом до Канади.

Нагадаємо, раніше громадяни США, протестуючи проти перемоги на президентських виборах республіканця Дональда Трампа, масово вийшли на вулиці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: