Ремонт доріг: де в Києві обмежать автомобільний рух

Читать на русском
17-18 жовтня в Києві частково обмежать рух Столичним шосе та вулицею Героїв Дніпра. Водіям рекомендують використовувати об'їзні маршрути.

17 та 18 жовтня у зв'язку з ремонтом дорожнього покриття в столиці частково обмежать рух Столичним шосе та вулицею Героїв Дніпра.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, передає «Слово і Діло».

Ремонт вулиці Героїв Дніпра на ділянці від Оболонського проспекту до транспортної розв'язки «вул. Зої Гайдай - вул. Героїв Дніпра» буде проводитись 17 і 18 жовтня з 10:00 до 20:00.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє відремонтувати Кільцеву дорогу в КиєвіСказано 26 серпня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Ремонтні роботи на Столичному шосе на ділянці від КПП «Чапаєвка» до зупинки громадського транспорту «Готель «Рамада Енкор» (у напрямку центру міста) розпочнуться об 11:00 17 жовтня, а закінчаться о 22:00 18 жовтня.

Як повідомлялося раніше, завершення ремонтних робіт на Південному мосту в Києві через непередбачувані обставини переноситься на кінець жовтня.

Раніше, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомляв, що буде залучати кошти міжнародних фінансових організацій для фінансування ремонту українських доріг.

Нагадаємо, в рейтингу якості автомобільних доріг, який складає міжнародна організація «Всесвітній економічний форум», Україна посіла 134-е місце зі 138 можливих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: