У доопрацьованому проекті Бюджету-2017 скорочені витрати на субсидії

Читать на русском
Кабінет міністрів України в доопрацьованому проекті закону про державний бюджет на 2017 рік скоротив витрати на субсидії населенню на оплату житлово-комунальних послуг на 3,6 млрд грн.

У доопрацьованому проекті закону про державний бюджет на 2017 рік Кабмін скоротив витрати на субсидії населенню на оплату житлово-комунальних послуг на 3,6 мільярдів гривень.

Такий висновок можна зробити на основі порівняння даних двох проектів бюджету – вихідного (внесеного урядом до парламенту у вересні 2016 р.) і доопрацьованого в ході підготовки до другого читання, повідомляє «112 Україна», передає «Слово і Діло».

Так, у додатку до проекту держбюджету-2017 Кабмін передбачив 50,7 млрд грн витрат по статті «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот».

У Мінфіні відреагували на ухвалення Радою Держбюджету-2017У Міністерстві фінансів вітають позитивний результат голосування щодо ухвалення Радою проекту держбюджету на 2017 рік в першому читанні.

У той же час в доопрацьованому проекті ця цифра менше на 3,6 млрд грн і становить 47,1 млрд грн.

Нагадаємо, Кабмін заклав в доопрацьованому проекті держбюджету-2017 підвищення мінімальної зарплати з 1 січня до 3200 грн.

Як раніше повідомлялося, 3 листопада Кабмін направив у Раду доопрацьований проект закону про державний бюджет України на 2017 рік.

Нагадаємо, 20 жовтня Рада прийняла в першому читанні проект державного бюджету на 2017 рік, а точніше - затвердила висновки і пропозиції народних депутатів до документа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: