У Мінфіні відреагували на ухвалення Радою Держбюджету-2017

Читать на русском
У Міністерстві фінансів вітають позитивний результат голосування щодо ухвалення Радою проекту держбюджету на 2017 рік в першому читанні.

Міністерство фінансів України вітає успішне ухвалення в першому читанні Верховною Радою України проекту закону №5000 про державний бюджет на 2017 рік.

За відповідне рішення 20 жовтня проголосувало 230 народних депутатів, пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Мінфіну.

«Міністерство фінансів вітає успішне ухвалення у ВР в першому читанні проекту бюджету на 2017 рік і закликає парламентарів до якісної та відкритої дискусії у Парламенті. Ми відкриті до діалогу та обговорення проекту з народними депутатами та широкою громадськістю. Розраховуємо на результативну роботу, спільне вироблення оптимальних рішень та підтримку держбюджету-2017 парламентом», – йдеться в повідомленні.

За словами Мінфіну, під час розробки Держбюджету до цього процесу були залучені незалежні експерти та представники громадянського суспільства для перевірки розрахунків і прогнозів доходів.

Нагадаємо, 20 жовтня Верховна Рада в першому читанні ухвалила проект державного бюджету на 2017 рік. Водночас, прем'єр-міністр Володимир Гройсман зазначив, що деякі парламентарії не підтримають держбюджет на 2017 рік, так як їх «жаба давить».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: