Путін допитав Януковича про гроші для Манафорта – ЗМІ

Читать на русском
Президент Росії Володимир Путін таємно зустрічався біля Волгограду з екс-президентом України Віктором Януковичем для обговорення доказів отримання Полом Манафортом платежів від Партії регіонів.
Фото з відкритих джерел

Президент Росії Володимир Путін таємно зустрічався біля Волгограду з екс-президентом України Віктором Януковичем для обговорення доказів отримання Полом Манафортом платежів від «Партії регіонів».

Про це пише американське видання Newsweek з посиланням на інформацію, отриману з Росії Західною розвідкою, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що Путін зустрівся з Януковичем після публікації інформації про отримання тодішнім керівником виборчої кампанії Дональда Трампа Полом Марафортом 12,7 млн доларів від «Партії регіонів».

Трамп звільнив Пола Манафорта з посади глави штабуГлава штабу кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа Пол Манафорт пішов із посади.

«Янукович запевнив Путіна, що не було ніяких документальних слідів, які показують виплати Манафорту, хоча Путін сказав своєму оточенню, що він не вірить українському Президенту», – пише видання.

Нагадаємо, Пол Манафорт був лобістом та політтехнологом Віктора Януковича і ПР, до недавніх пір він був радником кандидата у президенти США Дональда Трампа.

Серед прізвищ у списку так званої «чорної бухгалтерії» «регіоналів» значиться і Пол Манафорт. У НАБУ не виключили ймовірність його допиту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: